Over ‘Het Mediagesprek, met hulp van de MediaDiamant’

Op deze website vind je handige informatie en praktische tips voor ouders en opvoeders die hun kinderen willen helpen in de online wereld. Ga samen met je kind in gesprek over leuk en veilig mediagebruik. De teksten op de website zijn in eenvoudig Nederlands geschreven. Ook kunnen de teksten worden voorgelezen. De informatie op de website is ook in verkorte vorm vertaald in vijf talen: Engels, Turks, Frans Tigrinya en Arabisch.

Het ‘Mediagesprek, met hulp van de MediaDiamant’ is van Netwerk Mediawijsheid, gemaakt door Leer Zelf Online dankzij financiële steun van Disney.

 

Meer over de MediaDiamant

De website ‘Mediagesprek, met hulp van de MediaDiamant’ is een toegankelijke versie van de MediaDiamant. De MediaDiamant is een handige wegwijzer met tips voor ouders om kinderen van 0 tot en met 18 jaar mediawijs op te laten groeien.

Meer over Netwerk Mediawijsheid

Netwerk Mediawijsheid maakt zich hard voor een Nederland waarin iedereen mediawijs is – of bezig is dat te worden. Want mensen die mediawijs zijn, kunnen zich gemakkelijker en zekerder bewegen in een samenleving waarin (online) media een steeds grotere rol spelen. Heb je vragen? Neem dan contact op met: info@mediawijzer.net

Meer over Leer Zelf Online

Leer Zelf Online zet zich in om kwetsbare groepen in de samenleving zelfredzamer te maken in een wereld die steeds ingewikkelder wordt. Dat doen ze door alle mensen de mogelijkheid te geven online zelf te leren en ze waar nodig offline te ondersteunen.